Blacy Smiley - Silly

Saturday, December 20, 2008

BANJIR.....



Erm…..hari ni semua adik beradik kita berkumpul semua ….jarang skali nak berkumpul sama coz abg kita dulu duk kat semenanjung skrg ni dia dah transfer blek kat kuching so ini la peluang nya…jarak semakin dekat..sok hari ade kenduri doa selamat atau kesyukuran..dlm kitaorg melayan saudara mara yang datang ke rumah n ngn budak2 yang tgk tv…

tetiba je kecoh banjir…..hehehe….x delah banjir sgt2…just takat2 kaki je…klu kat srwk ni ktorg pgil ‘acap’…ape lagi anak buah turun la men air…hahaha..abah dorg marah…padan muka…hehe jahatnya usu dorg ni ….baru je smlm ckp ujan x henti2 sejak beberapa hari…kejut plak mlm ni banjir…nasib baik la x masuk umah coz umah kita tinggi skit la..Cuma smpi tempat parking n jalan depan umah kita je….arap2 la x naik tinggi lagi….. 



No comments:

Mencipta Masa Depan Anda Dari Masa Depan Bukan Dari Masa Silam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peristiwa Hari Ini Bermula Daripada Peristiwa Masa Lampau Dan Ianya Akan Berlanjutan Sehingga Kita Di Jemput Tuhan