Blacy Smiley - Silly

Sunday, October 18, 2009

makan malam sempena tamat latihan dan pertauliahan kor suksis uthm...



Baru je balik dari makan malam bagi meraikan super senior kami yang telah berjaya menamatkan latihan selama 3 tahun...Sebagai anggota kor suksis yang junior, kami amat hormat dengan mereka....agak membanggakan bila pelatih terbaik keseluruhan adalah anggota wanita.....Ini amat menaikkan semangat kami untuk meneruskan perjuangan dalam kor suksis ini....

Paling best sekali of course la part makan...wah....kenyang sgt9999999999x...sampaikan ada yang x larat nk bangun...muahahaha....paling best meja kami sebab peruntukan 1 meja adalah 10 orang tapi kami cuma ada 6 orang je...hehehe..x larat la nak habiskan...bagi yang membe laki yang x cukup makan..hehehe

Dah selesai makan, apa lagi karaoke la~~~~hehehehe...ada juga bakat terpendam yang amat x disangka2 muncul tadi....ada yang ok, mengagumkan...dan teettttt~~~~







4 comments:

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry.. wokehhhhhhhh... boleh dah... mcm ni la baru best.

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
klik disini.

Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

fyena said...

terima kasih...saya ni pun baru je menulis ni...saya tulis apa yang saya tau je...banyak lagi benda yang saya x tau...

harap beri tunjuk ajar atas mana2 yang saya kurang arif...

BUJANG SUSAH said...

huhuhu... bravo...

Sabiah said...

Fyena, Selamat tahun baru!

Mencipta Masa Depan Anda Dari Masa Depan Bukan Dari Masa Silam

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Peristiwa Hari Ini Bermula Daripada Peristiwa Masa Lampau Dan Ianya Akan Berlanjutan Sehingga Kita Di Jemput Tuhan